Soprano Titanium – най-добрата технология в лазерната епилация

Погледнато в перспектива лазерната епилация е възможно най-рентабилното вложение в личната грижа за красотата и самочувствието ни. Тя спестява време, непрекъснато влагане на средства и усилия. Умна инвестиция, която се отплаща с отличната си възвръщаемост. В съвременния ритъм на живот времето ни е ценно, а компромис с визията не съществува.

 

По тези причини еволюцията на технологиите навлезе трайно в тази зона на грижата за кожата и наложи модерните лазери като предпочитан метод за премахване на излишните косми по тялото.

 

Лазерен център Satori предоставя на клиентите си в София възможността  да ползват най-добрата лазерна епилация, която може да се намери на пазара днес. Това е ултрамодерното поколение платформа Soprano Timanium от семейството на Alma Lasers. Неслучайно лазерната епилация от най-висок клас е поверена на тази апаратура. Да видим какво предлага тя.

 

 

Soprano Titanium – най-съвременната технология в лазерната епилация

 

Мечтата за постоянно гладка и нежна кожа може да се случи с помощта на най-новото достижение на иновационната мисъл – лазера Soprano. Той съчетава 3D технологията с трите най-ефективни дължини на вълната, доказали се в александритния, диодния и YAG лазера, събрани в един накрайник, едновременно насочени към различна дълбочина и вид анатомична структура на космения фоликул.

Комбинацията на нивата на поглъщане и проникване на трите дължини на вълната с оптимално покритие на зоните и запазване на комфорта на клиента прави Soprano Timanium перфектния метод за постигане на гладка и сияйна кожа през всички месеци на годината.

Soprano Timanium е пета генерация технология, отлично приета в цял свят. Не случайно е спечелила много престижни награди в естетиката и се ползва с доверието на клиентите. С какво се отличава тази система за епилация от традиционната?

 

Soprano Titanium и традиционна епилация – съпоставка

 

Лазерната епилация, която се предлага най-масово, използва единични  високи дози енергия, за да отстрани косъма. Опасностите са изгаряне или дискомфорт заради болезнено усещане, което може да се появи.

За да реши тези проблеми Alma Lasers патентова SHR технология, при която косъмът се загрява постепенно чрез поредица от нежни пулсирания на лазерната енергия. Усещането е приятно и наподобява това при масажите. Най-важното – то и напълно безболезнено.

Това е най-бързият лазер в света, максималната му честота достига 20 HZ. Технологията е клинично изпитана и притежава международен патент.

 

Най-важните предимства на Soprano Titanium в практиката

 

  • Безопасно приложение дори при кожа с тен – с тази система може да се работи през цялата година и при кожа със загар след продължително излагане на слънце. Тъмният тен, с който се отличават някои хора, не е проблем за Soprano Timanium, няма опасност от изгаряне.
  • Soprano Timanium е модерна технология за охлаждане на кожата по време на процедурата. Тя съчетава охлаждането с постепенното покачване на температурата в зоната, която се обработва, елиминирайки болката или паренето.
  • По-мека и гладка кожа – с Soprano Timanium получавате ново усещане за гладка и мека на допир кожа. Системата изглежда повърхността на кожата, хидратира я и я защитава от врастване на косми. Отстранява раздразненията и малките несъвършенства.
  • Дълготрайни резултати – няма друга толкова деликатна и безболезнена епилация, която да гарантира подобен дълготраен резултат. След пълния курс терапии е достатъчна само една процедура годишно, за да се запази гладкия и приятен вид на кожата.
  • Изплащане на инвестицията – цената на цялостната терапия води до обмисляне доколко е разумна инвестицията.В забързаното ежедневие всяка минута е ценна, а всеизвестна истина е, че времето е пари. Затова погледнато в дългосрочен план, инвестицията винаги се изплаща. Тази проверена истина е един от мотивте за внедряване на Soprano Timanium в практиката на лазерен център Satori, поставил грижата за клиентите като свой приоритет..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Да организираш специално събитие край морския бряг – защо е чудесна идея?

Рождени дни, годишнини, делови срещи и семинари, тийм билдинг мероприятия – всички те могат да ...