Петрич, помагайте! 14-годишният Божидар е на прага на оздравяването, необходими са му спешно още 18 000 евро за следоперативно лечение!

Още 18 000 евро са необходими на Божидар за следоперативно лечение, 14-годишното момче от село Струмешница има нужда от още капка надежда, за да оздравее напълно.

„Утре заминаваме за Турция, за следоперативно лечение, имаме всичко на всичко 2 000 евро в картата и сме много притеснени, вече отчаяни, защото не знаем дали от клиниката ще започнат лечението изобщо, щом нямаме средствата за него. Всичките 22 000 долара, които имахме, отидоха за брахитерапия, в момента имаме едно нищо“, отчаяно и вече почти без надежда споделя таткото на Божидар Митко.

Божидар Митков Илиев се бори с диагнозата „Сарком на меките тъкани“, туморно заболяване. Операцията на Божидар мина успешно, но той отново има нужда от вас – неговите познати и непознати приятели. Той е едва на 14, а вече е преминал през житейски трудности, каквито не трябва да изживява никой – нито дете, нито възрастен човек. Вие, нашите читатели, постоянно доказвате колко големи сърца носите. Нека помогнем и сега на едно дете да порасне!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Опасни горещини и през следващата седмица

На 18 август предстои поредният връх на поредната топла вълна, предупреди климатологът Георги Рачев по ...