Дневен хороскоп за 27 април

Овен
Тази събота неприятелите ви ще успеят да ви победят само ако успеят да ви накарат да направите нещо много необмислено. Дръжте се на положение и никой не може и с пръст да ви пипне.
Телец
Тази събота ще сте много настроени за игра. Опитайте се да накарате околните да разберат, че просто имате желание за забавление и не желаете нищо лошо на никого.
Близнаци
Тази събота нищо няма да ви е толкова неприятно, колкото рутината и еднообразието. Последвайте мечтите си, отърсете се от сивотата и направете нещо, което дори може да смятате за лудост.
Рак
Днешният ден обещава покоряването на много върхове. Повече от успешни ще са преговорите, договарянето на условия, както и оформянето на документи и договори. Бъдете смели в желанията си.
Лъв
Тази събота ще сте много раздразнителни и лесно ще се ядосвате, а дори и изпадате в ярост. Също така, бързо и лесно ще ви минава, но околните ще останат с много неприятно чувство от поведението ви.
Дева
Днес ще сте доволни от себе си в края на деня. Тази събота ще сте особено отговорни и с хъс за работа и действие. Околните ще признаят усилията и постиженията ви.
Везни
Тази събота трябва да сте спокойни и да не взимате нещата много навътре. Обратният случай може да ви помогне за малко в работата ви, но ще се отрази много зле на нервната ви система.
Скорпион
Тази събота трябва да избягвате нови запознанства и изобщо всякакви промени. Съществува някой, когото не познавате (но той вас, да), който може да ви нанесе голяма обида.
Стрелец
Рутината днес ще бъде най-големият ви враг, тя по никакъв начин неяма могат да провокират въображението ви. Тази събота инстинктивно ще търсите нещо ново и когато го намерите, ще се удивите от себе си.
Козирог
Тази събота преди всичко ще трябва да сте разсъдливи и практични. Ако успеете ще постигнете голяма победа на работното си място и и ще получите възхищението на колегите си.
Водолей
Тази събота сдържайте емоциите си, за да не провокирате нечии задни мисли. Бъдете спокойни и всичко ще бъде във ваша полза, а конкуренцията само ще ви завижда.
Риби
Тази събота, вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на някоя небивалица, която в последствие само ще предизвика смеха ви.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Виртуалните спортове – хит в сайтовете за залози

Виртуалните спортове се радват на много голямо внимание от страна на клиентите на букмейкърите. Това ...