/СНИМКА/ В Петрич откриха благотворителния базар в помощ на Лидия

Започна благотворителния базар в в помощ на Лидия Трайкова от град Петрич. Базарът е организиран от Сдружение „Заедно можем повече“, които вече са на площада в южния град и очакват всеки, който има желание и възможност, да разгледа асортимента на базара и да помогне на Лидия. Всички средства, които жителите и гостите на Петрич успеят да съберат от базара, ще отидат в помощ на съгражданката им, която се бори с най-коварното заболяване – рак.

Лидия Трайкова се лекува от карцином на млечната жлеза и вече стартира лечението си в Русия. Следващата стъпка, която трябва да се предприеме, е поставянето на 4 дози ваксина “Пиротат”, всяка от които струва 5320 евро. 21 280 евро – това е сумата, която Лидия се надява да събере и която ще върне надеждите ѝ за живот!

През миналата седмица Лидия се прибра в България с предоставени от руската болница лекарства за месец напред, които да приема вкъщи. Лекарствата обаче не са платени, а от болницата са й дали отсрочка за плащането им до края на месец март, като гарант за изплащането на сумите е Сдружение „Заедно можем повече“.

About Екип Новини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Търсите работа? Вижте какво предлага Регионалната служба по заетостта – град Благоевград

Търсите работа? Вижте какво предлага  Регионална служба по заетостта – град Благоевград Дирекция “Бюро по труда” ...