5 Невероятно стилни начини да носите халтер рокля

„Стилът е лесен начин да казваш сложни неща“. – Споделя Жан Кокто. Самото споменаване за халтер роклята подсказва иконичния образ на прекрасната Мерилин Монро в неустоимо сладка бяла рокля. Една такава рокля предизвиква мигновено привличане на вниманието. Ето и няколко класически идеи за носене на халтер рокля:

Черна халтер рокля

Черният цвят е знак на благополучие и лукс, а черната рокля ви кара да се чувствате като кралица. Правилното изражение на лицето и самоувереността са същността на носенето на стилна черна хатер рокля. Сведете аксесоарите до минимум и носете забележителна чанта, за да добавите към външния вид „glamour” докосване.

Халтер рокля с графичен печат

С невероятната рокля с халтер деколте, украсена с произволна графика, отпечатана върху нея, със сигурност ще бъдете център на нимание на всяко парти. Добавете допълнителни точки стил към вашия външен вид с изискани дамски сака. За да се сдвои този тоалет, могат да се добавят очарователна гривна, обувки и чанта в контрастни цветове, както и шикозни слънчеви очила.

Кожена халтер рокля

Кожата има невероятна сила да се представи като гъвкав и елегентен материал за тоалети. С кожена рокля с халтер деколте може да изглеждате като динамична личност и да привлечете всички погледи на всяко социално събиране. Ако тялото ви има женствени извивки, кожената рокля ще ви помогне да изглеждате неустоимо. Но трябва да помните, че трябва да бъдете уверени в себе си, за да създадете такова впечатление и в другите.

Бяла халтер рокля

Белият цвят придава невинно и същевременно грациозно излъчване. Носенето на бяла рокля с халтер модел добавя женствено и нежно докосване към вашата личност. Можете да я съчетаете с ослепително красиво перлено колие или искряща гривна, за още по-изискано излъчване.

Халтер рокля от деним

Съчетана н каубойска шапка и чифт дълги каубойски ботуши, късата халтер рокля от деним е сигурен начин, че ще изглеждате привлекателно, но и очите ви трябва да излъчват увереност. Роклята може да бъде, както спортно-елегантна, така и изискана, а  велурена чанта с дълги ресни и артистично бижу, ще завършат по перфектен начин небрежния външен вид на каубоя.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Теорията на аргументацията и убеждаващата комуникация

Всестранното изследване на убеждаващата комуникация е необходимо от голямата роля, която оказва диалога в днешното ...