3 причини защо да изберете кухни по поръчка

Ако сте собственик на нов дом – поздравления! Изпълнили сте заветната мечта на мнозина. Вероятно следващата стъпка, която ще предприемете, се състои в обзавеждането на новото ви жилище. Откъде да започнете? Нашият съвет – от кухнята. Подготвили сме ви 3 причини защо е добра идея да се спрете на кухни по поръчка.

Кухнята е мястото в дома, което следва да бъде и функционално, и да носи приятно усещане на пребиваващите в него. Ето защо е повече от добро решение сами да се заемете с проектирането на кухнята си. Изборът на кухни по поръчка ви дава тази възможност.

Има функционалност при всички кухни по поръчка
Проектирането на дизайна ви дава шанс сами да определите разположението на мебелите, шкафовете, чекмеджетата и полиците в кухнята. За разлика от готовите модели по магазините, тук вие сте дизайнерът и бихте могли да подчините изработката на кухнята си изцяло на вашите собствени вкусове и предпочитания. Ако сте любител готвач, то вероятно ще предпочитате голям работен плот. Ако пък сте почитател на минимализма – заложете на скритите и вградени кухненски уреди. Буквално нямате ограничения, когато създавате проекта си. Няма как това да не се окачестви като абсолютно преимущество на всички кухни по поръчка.

Бихте могли да дадете воля на креативността си
Незаивисимо дали става дума за използвани цветове, материали, или стилови насочености, изработката на кухни по поръчка дава поле за действие на креативните от вас и на онези, за които интериорният дизайн е сякаш призвание. В днешно време вдъхновение бихте могли да почерпите отвсякъде – интернет изобилства от интериорни каталози, които само чакат да бъдат „разгърнати“ и да ви дадат толкова много идеи, че да се чудите откъде да започнете. По този начин бихте могли да се ориентирате и в наложените тенденции и да си създадете кухня, която изцяло да съответства на интериорните течения. Така ще знаете, че жилището ви е в крак с модата и ще бъдете собственици на дом-еталон.

Лесно съчетавате кухни по поръчка с останалата част от дома
Все по-често се срещат интериори, които разполагат с кухня, хол и трапезария като едно цяло отворено помещение. Не би ли било хубаво, ако можете да създадете хомогенност в дизайна? С изработването на кухни по поръчка имате тази възможност – съчетайте помещенията си така, че да се допълват взаимно, без да изглеждат като съшити едно за друго без обособена обща идея в дизайна. Определено съчетаването на цветове и материали е белег за добър вкус и естетически усет.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Как новото поколение играчки за възрастни се превърна в пристрастяващо занимание?

Данните от последните проучвания сочат, че над 50% от жените на планетата използват вибратори. Някои ...