Четирима задържани след акция в Благоевград, Петрич и Гоце Делчев

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 10.05.2019г. около 21:25 часа на ул.“СВ. Св. Кирил и Методий“ в гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на Б.К./31г./ от гр.Петрич. Намерено и иззето е около 0,42 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Б.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 11.05.2019г. около 17:40 часа на ул.“Пейо Яворов“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на В.Ч./30г./ от гр.Гоце Делчев. Намерено и иззето е полиетиленово топче, съдържащо около 2,40 грама амфетамин. В.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 12.05.2019г. около 14:50 часа в ж.к. „Струмско“ в гр.Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, е извършена проверка на В.М./18г./ и В.К./18г./ и дамата от гр.Благоевград. Намерена и иззета е около 0,6 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Благоевград.

Работата по случаите продължава.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Студентка застава на подсъдимата скамейка за незаконно държане на дрога в заведение в гр. Благоевград

Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу С.Ю. (на ...