/СНИМКИ/ Браво, момчета! Blue Boys Петрич удостоени с плакет „За цялостна дейност за развитието на публиката на „Левски“ през 2017″

С плакет „За цялостна дейност за развитието на публиката на „Левски“ през 2017 година“ бяха удостоени Blue Boys Петрич по време на благотворителния футболен мач, провел се на 22.12 между ПФК „Левски“ и „Левски“ София-Запад.

След като получиха приза, от Blue Boys изразиха благодарността си във Фейсбук:

„След дълга и неуморна работа през последната година…след реализирането на I-вия междуквартален футболен турнир…III-тия детски футболен турнир в чест на Банката…поставянето на 9 пейки с кошчета и исторически факти в ПП Беласица…благотворителното футболно събитие около Великден в подкрепа на Мина…започването на кампания по набиране на средства за изграждането на бюст-паметник на Апостола на свободата – Васил Левски…събития с които, показахме на обществеността, че Ние феновете на ПФК „Левски“ сме едни достойно хора участващи в обществения живот на нашия малък град, така както подобава на всеки уважаващ се себе си гражданин… и не на последно място…десетките футболни срещи в които подкрепихме любимият „Левски“…По време на благотворителния футболен мач провел се на 22.12 между ПФК „Левски“ и „Левски“ София-Запад ,ние от „Blue boys“ Петрич бяхме удостоени с един много ценен за Нас плакет.

Плакет „За цялостна дейност за развитието на публиката на „Левски“ през 2017 година“!!!
Благодарим на „Националният клуб на привържениците“ и неговия председател Степан Хиндлиян, за приза с който ни удостоиха!!!
За Нас е чест !!!
Очаквайте още изненади и усърдна работа от Нас през идната година!“, написаха на официалната си страница в социалната мрежа Blue Boys Петрич.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Дубайският беглец приватизира БСП

Подводница на Божков и сред кандидатите за лидер на партията След като прокуратурата разпространи записи ...