Промо оферти, промоции и намаления на професионална и хоби техника

Като потребители на техника за работа или просто за колекцията вкъщи, вие можете да се ползвате и от промо оферти и намаления. Вярно е че това е рекламен трик на много компании и търговци да привлекат вниманието към своите продукти, но пък като има възможност, защо да се не се възползвате. Има обаче няколко неща, които трябва да вземете под внимание.

 

Например промоцията на продукт е и негова реклама. В този аспект, тя може да е ограничена само до няколко бройки и съвсем да не достигне до вас като потребители, макар да сте видели обявата в онлайн магазина. Ето и първия съвет, който да вземете под внимание. Ако например видите една акумулаторна бормашина на промоционална цена, то разгледайте първо техническите й характеристики и детайлите дадени за нея. Все пак вие може да търсите нещо по-добро и не е задължително да се хвърляте да пазарувате на ангро, макар и бормашината да е с три пъти по-ниска цена от обикновеното.

 

Когато обаче промо офертата е за по-голям електро инструмент, например моторен трион, то тогава знаете, че като цена, той е по-скъп. Следователно можете да се спрете на промо офертата, защото ще закупите уред, който иначе е доста скъп, а това може да ви спести пари да закупите консумативи за същия или други по-малки ръчни инструменти, с които да запълните колекцията си. Така с бюджет за един моторен трион, вие го купувате, но ви остават пари за още нещо.

 

При намаления и разпродажби трябва да сте по-внимателни. Защото тогава самите търговци може просто да се освобождават от техника, която е по-стара като възраст. Следователно на пазара може да има по-добри решения от техническа гледна точка. Ако обаче сте любители и не си изкарвате прехраната с такива инструменти, то можете да се позволите нещо, което е ново което не е ползвано, на по-ниска цена е, но просто е по-старо като дата на производство.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Осъдиха на 4 години затвор 51-годишен мъж от Благоевград за блудство с 14-годишно момиче

На 17.10.2019г. Районен съд – Благоевград осъди Б.М.Р от Благоевград на 4 години „лишаване от ...