ОУ “Гоце Делчев” град Петрич дари 2000 лв. за Йоана Иванова

Днес,  ОУ “Гоце Делчев” град Петрич , с директор госпожа Юлия Касаветова , дариха 2000 лева за лечението на Йоана Иванова. Парите са събрани от учениците и учителите, а днес са предадени на семейството на момичето, чиято съдба трогна десетки хора, които решиха да се включат в борбата й.

Припомняме, че 15-годишната Йоана е диагностицирана с рак на меките тъкани. Йоана Иванова е на 15 години. Тя е ученичка в 10 клас в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич. Тя е с диагноза саркома на Юинг, заболяване, което е открито навреме и е лечимо.

Жестът на възпитаниците и преподавателите от ОУ „Гоце Делчев“ в Петрич е трогнал за пореден път Йоанка и нейното семейство, чрез него те отново разбират, че не са сами и, че все още има много добри хора, които са готови да помагат.

Постъпката е показателна за всички, тя доказва, че учителите по призвание успяват, да възпитам в децата добродетели, които в подобни моменти се проявяват с изключителна сила.

Семейството и приятелите на Йоана са много благодарни и признателни  на колектива на училището, неговия директор Юлия Касаветова и всички малки деца с огромни сърца, които учат там.

Ако и вие, искате да помогнете на Йоана, в нейната борба за пълноценен и нормален живот с връстниците и, ако искате да върнете усмивката на едно дете, може да го направите чрез следните банкови сметки:

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Нина Ставрева: Ръководството на БСП е в самоизолация спрямо членовете си и другите партии

Нина Ставрева е бивш кмет на Каварна, член на БСП. От novapress.bg я потърсихме за ...