Мадлен Алгафари представя в Сандански новата си книга „Поправителен за родители“

Представянето на най-новата книга на Мадлен Алгафари – “Поправителен за родители” ще се проведе на 26.03.2019 г./вторник/, 18:00 ч. в конферентната зала на Интерхотел Сандански.
В тази книга става дума за това, че всички родители грешим! Но го правим неосъзнато. Време е да си зададете въпроса: кои са неверните вярвания за възпитанието. Ако не го направите, ще продължавате неосъзнато да вредите понякога на себе си и на децата си. Заповядайте на тази среща, дори и да не виждате грешки у собствените си родители или у себе си като родители! Надяваме се след нея да живеете по-здравословно и щастливо.

Заповядайте да споделим опит по родителство, защото в училище не се преподава това най-важно за живота и бъдещето ни изкуство!

  • Кои са верните и кои неверните представи за възпитанието?
  • Как се променя отношението към децата през епохите?
  • Възможно ли е поправянето на грешките на по-късен етап и защо?
  • Как да ги коригираме?

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат въпросите си и лично да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да се сдобият с книгата с автограф.

ВХОД СВОБОДЕН!

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

АЕЖ поиска подробности от Прокуратурата за разследването срещу „Биволъ“

Асоциацията на европейските журналисти – България призовава Върховна касационна прокуратура да обясни детайлите около проверката ...