Кои спортни магазини в Петрич продават Nike

Малко история за Nike

Ще започнем с един интересен и малко популярен факт. В началото на своята история фирмата се нарича Blue Ribbon Sports, когато директорите и създателите решават да поставят ново начало, са изправени пред дилемата какво да бъде името ѝ. Всички знаем, че това е ключово за запомнянето и налагането на пазара. Ръководят се от един признак – да бъде кратко, звучно и да прави впечатление – като всички успешни марки до този момент. Някой предлага името на  гръцката богиня на победата Нике и единодушно се съгласяват с това. По-късно обаче тя добива популярност  из цял свят и особено извън пределите на Америка,с грешното произношение „Найк”.  Nike са американски производители на спортни стоки, които от години са в челните места на най-продавани, популярни и качествени стоки за спорт на световния пазар. Няма как да се отрече безупречният им дизайн и качество, който печели много фенове навсякъде и в това число предпочитанията на големи спортисти като Фернандо Торес.

В пределите на страната ни привържениците на Nike са немалко и затова всички се интересуват в кои магазини и къде, могат да открият обувки на марката. Тук ще дадем малко повече информация за обектите, които продават такива в гр. Петрич.

Lotus Sport

Започваме не с магазин като физически обект в града, а с онлайн магазин. Защо? Отговорът е, че в по-малките градове и населени места изборът не е голям, няма много магазини и всякакви артикули, които да задоволят и най-претенциозният вкус. Това обаче не трябва да спира феновете на Nike да закупуват стоките им, като най-лесният начин е  в дигиталното пространство. Lotus Sport предлагат не само обувки, но и дрехи и други спортни стоки на марката, някои от тях са с процентна отстъпка. Ако искате да зарадвате близък, можете да закупите и подаръчен ваучер за покупка на стоки от магазина: https://lotus-sport.bg/mazhko/mazhki-obuvki/mazhki-obuvki-nike

Jordelsport

Един от най-известните и посещаваните в града. Намира се на бул „България” №19, като в обкръжението си има и други обекти, предлагащи спортни стоки, което прави изключително удобно целенасоченото пазаруване. Кои са те, ще споменем по-надолу.

Simex Sport

Магазинът е отворен през 2016г. и от тогава голям процент от живущите в града му се доверяват.  Намира се на ул. „Тома Митов” №32 и предлага артикули на Nike и други световни спортни гиганти. Освен, че всеки сезон излага най-актуалното, имат опция за доставка из цялата страна.

Спортен магазин „ПИРИН СПОРТ”

Той се намира в близост до гореспоменатия, на ул. „Тома Митов” №26.  Отзивите, които клиентите му са дали са максимални и безупречни, като те отразяват освен богатия избор и доброто обслужване.

 

До тук ще приключим с най-добрите магазини за спортни стоки в гр. Петрич, като не забравяйте да минете през тях и сами да се убедите в горе написаните редове за тях. Независимо къде се намира човек, не трябва да прави компромис с качеството на онова, което носи върху тялото и краката си. Затова Ви приканваме да не забравяте да спортувате, да използвате качествени материи и обувки с доказана технология на производство, които Ви помагат в постигането на добро здраве и отлични резултати.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

С четирима нови играчи ОФК „Беласица“- Петрич започва подготовката за пролетния полусезон

Водосвет за здраве и успехи, отслужен от енорийския свещеник отец Ангел Кочев, постави началото на ...