Класация на сайтове, от където се тегли музика с добро качество

Мечтата на абсолютно всеки един меломан е да сваля безплатно музика от различни места интернет. За съжаление обаче съществуват изисквания по отношение на авторските права, които трябва да се спазват. Случва се от време на време даже някои от най-добрите сайтове, които предлагат платена музика да предложат възможен списък с песни за безплатно изтегляне или пък понякога предлагат месечен абонамент, който служи за широк достъп до музика. Въпреки това, има редица уеб сайтове, които промотират по-малко известни поп-изпълнители и позволяват възможност за безплатно сваляне на стотици или дори хиляди песни. Тук ще намерите списък на пет от най-добрите такива сайтове.

  1. Jamendo

Jamendo е познат в интернет пространството още от 2005 год. Той е базиран в Люксембург, но всъщност е многоезичен сайт, който е достъпен за потребителите от целия свят. Наличната музика може да бъде изтеглена безплатно. Повече от 20 000 албума са напълно достъпни за сваляне.

  1. Free Music Archive

Това е сайт, който е достъпен още от 2009 година. Той е стартиран от радиостанцията Jersey City radio station WFMU. Съществува интересна опция, която дава възможност за предоставянето на дарения, с помощта на които музикантите се финансират.

  1. Amie Street

Amie Street влиза в експлоатация през 2006 година и предлага уникален подход към образуването на цена на музиката. Новите песни, които са достъпни и се предлагат на сайта са безплатни почти винаги първоначално. Колкото повече се свалят тези сингъли, толкова повече обаче се качва цената им в последствие. Тези, които обичат предизвикателствата и търсят нови съкровища в музиката са възнаградени богато с безплатно изтегляне на възможните парчета. Amie Street е сайтът, който е получил наистина много силна подкрепа от доста организации и от медии за усилията си и за предоставянето на възможност за рапространение на качествена музика.

  1. Internet Archive’s Audio Archive

Сайтът предлага колекция, която в това число включва аудио книги, а също и новинарски емисии и радио предавания, както и музика. Броят на музикалната колекция е даже повече от 50 000 броя записи и всички те са за безплатно изтегляне.

  1. CC Mixter

CC Mixter е един социален музиакелн сайт, който служи за ремиксиране на музика, за да се създадат изцяло нови парчета. Ключов компонент от тази мисия е библиотека с 10 000 парчета, които могат да са свободно изтеглени и да са ремиксирани с инструментите, които се предлагат за достъп на сайта, за да се създадат напълно нови музикални композиции.

  1. Downloadmp3bg.com

Сайтът е с богата колекция мп3 файлове и съществува от 5 години. Свалянето на песни става лесно и бързо, като има възможност да се гледат преди това чрез вградени видеа от Youtube.

  1. MP3hitove.com

MP3hitove.com е още един български сайт за сваляне на музика и мп3 песни. Той няма функцията за копи пейст на линк и конвертиране в аудиофайл, но също има богата колекция музика и хитове от евъргрийн до най-модерни времена.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Теорията на аргументацията и убеждаващата комуникация

Всестранното изследване на убеждаващата комуникация е необходимо от голямата роля, която оказва диалога в днешното ...