Как новото поколение играчки за възрастни се превърна в пристрастяващо занимание?

Данните от последните проучвания сочат, че над 50% от жените на планетата използват вибратори. Някои с партньор, а други самостоятелно. Едни имат само едната такава играчка, докато други са създали собствени уникални колекции. Вибраторът, както повечето технически разработки, претърпя сериозна метаморфоза. Новото поколение вибро-стимулатори са на път да доведат до пристрастяване жените, които ги използват.

Кои са най-предпочитаните модели?

Разнообразието от вибратори днес не се изчерпва единствено с формата на играчката. Секс индустрията се е погрижила да реализира всяка еротична фантазия и да отговори на всяка анатомична особеност в желанието си да задоволи потребностите на жените от различните раси, социални прослойки и възрасти. Огромна разлика се забелязва също в начина на управление и захранването. Натискането на бутон за включване на играчката е архаичен метод към настоящия момент.

Дали заради широката реклама, която кино-индустрията, включително чрез сериала „Сексът и градът” му направи, но е факт, че „Заекът” се радва на най-голяма популярност в последните години. Мултифункционалните вибратори са изпитана рецепта за мигновени оргазми. Специфичната им конструкция позволява да се стимулират едновременно клитора, G-точката и влагалището.

Независимо дали сте предразположени да изпитвате вагинален или клиторен оргазъм, стимулацията на мултифункционалния вибратор ще ви изстреля за секунди към върха. Смята се, че именно заради многостепенното им въздействие, вибраторите с множество функции са по-предпочитани за солови занимания.

Двойките също имат какво да изберат сред невероятното разнообразие от вибриращи секс играчки. We-Vibe е серия стимулатори, предназначена специално за забавление и на двамата партньори в една интимна двойка. С напредъка на модерните технологии, беше въпрос на време умният телефон също да се намеси в интимния живот на влюбените.

Макар цялата серия да е проектирана за носене по време на секс, We-Vibe 4 позволява управление през мобилен телефон. С помощта на специално мобилно приложение, партньорите могат да си въздействат от разстояние вече не само вербално, но и физически. Позволявайки на партньора си да определя скоростта и модела на вибриране, всяка жена си гарантира много по-вълнуващо преживяване.

Съвременният вибратор впечатлява с реалния си облик, като приликата с мъжкия полов орган е поразяваща при моделите от кибер кожа. Там не само визията, но и усещането при допир е невероятно близко до реалното. Термопластичните еластомери, от които се изработват реалистичните вибратори са уникален клас материали със свойства, припокриващи се тези на човешката кожа, включително температурна адаптивност и максимална еластичност на покритието.

Функциите – в това отношение вибро масажорите са достигнали невиждани висини. Споменатият вече We-Vibe 4 има 6 различни модела на вибриране при цели 10 скорости, което позволява да се избира между над 60 функционални комбинации. Една такава играчка няма да ви омръзне, защото ще съумява винаги да ви предложи различна като усещане стимулация.

Не можем да не обърнем внимание и на това доколко достъпни са днес вибраторите. Благодарение на огромното онлайн предлагане, набавянето на атрибут за сексуална стимулация не представлява никакъв проблем за когото и да е. Цените – там също има за всекиго по нещо подходящо.

Пазарът на играчки за сексуална стимулация предлага от съвсем изгодни (до 50лв.) до висок клас дизайнерски разработки, чиято цена понякога достига трицифрена сума. Интересното е, че в момента дори най-евтините екземпляри са с по-високо качество от смятаните за висок клас вибратори от преди 10-15години. Материалите се подбират прецизно, а изработката е решена в посока здравина и безопасност.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Всичко, което трябва да знаете за традиционния тайландски масаж

Традиционният тайландски масаж датира от преди повече от 2500 години. Произхожда от древна Индия и ...