Как да спечелиш вниманието на един мъж според неговата зодия

Всяко момиче си е задавало този въпрос или в момента го прави.. Ето го и отговорът:

Овен – бъди смела, силна и независима. Ще го впечатлиш с високо самочувствие с покритие, показвайки му, че знаеш какво искаш и как да го получиш. Ако това е той, още по-добре.

Телец – стани негова приятелка, после и любима. Телецът цени близостта и то не само физическата. За него е важно да знае, че може да говори за всичко с теб, че може да ти вярва и да ти споделя. Приятелството е много важно за него, затова се оглежда в хората около него, когато търси половинка.

Близнаци – направи първата крачка, ще му хареса. За него, правилото, че мъжът трябва да направи първата стъпка, не важи. Ето защо, ако му се обадиш или го поканиш на среща, ще го впечатлиш и ще предизвикваш интереса му.

Рак – създай уют. Той обича да си стои вкъщи, да си почива, да бъде спокоен. Осигури му топлината, от която има нужда и ще бъде твой. Перфектната вечер за него се изразява в приятен филм, пуканки и… твоята компания.

Лъв – привличай вниманието към себе си. Той винаги е в центъра на купона, ето защо ще те забележи, само ако му бъдеш конкуренция. Бъди смела, забавлявай се, заговори го. Ще му хареса, че се интересуваш от нещата, които прави и обича, и разбира се, че му обръщаш внимание.

Дева – подбирай детайлите. Той ще ги проучи със сигурност. Бъди организирана и подредена. Излъчвай стил, спокойствие, амбиция, класа. Важно е да поставиш всеки елемент на правилното място, както по отношение на визията, така и при маниерите, изказа и действията ти.

Везни – споделяй интересите и хобитата му. Съвсем естествено, колкото повече общи неща имате, толкова по-добре. Мъжът Везни обича дългите разходки сред природата, малките неща от живота, всичко естествено и красиво. Е, вече си подготвена – действай!

Скорпион – бъди напълно независима… и ще му завъртиш главата! Той обича да преследва и ако ти демонстрираш, че не се нуждае от мъж и че се справят сама, със сигурност ще тръгне след теб. Такава жена е загадъчна и интересна, няма как да предизвика любопитството му.

Стрелец – говори с него. Той е общителен, забавен, небрежен, просто бъди себе си. Той обича дългите разговори на всякакви теми. Ще го впечатлиш, ако успееш да се включиш в тях. Подразни любопитството му, ще му хареса.

Козирог – покажи знания и интелект. Козирогът обича умни жени, ето защо интелектуалните теми са това, което би предизвикало интереса му. Трябва да имаш философско мислене и поглед над живота, за да го впечатлиш.

Водолей – не разкривай всичко. Бъди тайнствена, предизвикай въпроси в главата му… и той ще поиска да ти ги зададе. Водолеят си пада по този тип игри, така че мистерията е начинът да го накараш да полудее по теб.

Риби – бъди креативна и развихри въображението си. Предложи му нещо нестандартно, изненадай го с билети за любимата му група, кино или театър. Той обича различните видове изкуства, ето защо тези неща го впечатляват искрено./lifetime

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Благоевград пристигнаха бюлетините за местния вот на 27 октомври

Бюлетините за изборите на 27 октомври за общински съветници и кметове пристигнаха в Благоевград. Представители ...