Дневен хороскоп за 7 декември

 

Овен
През този ден ви очаква толкова много общуване, че ще съжалите, че сте поздравили много хора. Останете любезни до края, това ви прави красиви.

Телец
Днес околните ще ви разбират трудно. Най-добре не се опитвайте да обясните необяснимото. Кой може – ще разбере и сам.

Близнаци
Този петък поставете на преден план въпросите от личния ви живот. Има да наваксвате с подаръци и нежности, така че – действайте.

Рак
Денят ще ви предложи интересна дейност, която преди не сте изпълнявали. Не бъдете прекалено строги към себе си, насладете се на процеса. Всичко ще дойде с опита.

Лъв
Този петък може да си позволите да бъдете по-разточителни. Осигурете си незабравимо прекарване на вечерта и не изневерявайте на желанията си.

Дева
Това е ден, в който да действате с размах. Ако тръгнете да мислите преди всяко действие ще загубите и сили, и време. Не се съмнявайте в себе си.

Везни
Този петък е важно да отчетете мнението на околните, особено ако ви предстоят сериозни стъпки в служебната сфера. В противен случай отговорността за случващото се ще е само ваша.

Скорпион
Този петък не разчитайте изцяло на късмета си. Има фактори, които може да променят плановете ви и да се наложи да търсите други начини на действие.

Стрелец
Този петък може да ви срещне с някоя от грешките ви. Благодарете ѝ за опита и научения урок и продължете нататък по-разумни и добри.

Козирог
Този петък с чиста съвест може да се поглезите.  Подарете си, каквото ви душа иска и не проявявайте скромност.

Водолей
През този ден спазвайте баланса във всичко. Непремерени действия или думи може да ви извадят от равновесие за продължителен период от време.

Риби
Не пропилявайте вечерта без среща с приятели. Имате нужда да разпуснете сред свои хора, да си припомните весели случки от миналото и да видите колко много път сте изминали.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Полски ТИР блъсна „Мерцедес“ в Благоевград,няма пострадали

ТИР „МАН“ с полска регистрация удари отзад „Мерцедес“ и го завъртя, няма пострадали. Пътният инцидент ...