Дневен хороскоп за 30 декември

Овен
Тази събота си отваряйте очите на четири, да не изпуснете късмета си. Много вероятно е да се спънете в него, но потопените в мислите си да не го забележите.

Телец
Започнете с намислянето на новогодишните желания, като много добре прецените дали в действителност имате нужда от повечето. Бъдете здрави!

Близнаци
Стар приятел мисли за вас и все не ви остава време да се видите. Не пропускайте да му се обадите поне, а защо не и да си насрочите една бърза среща през Нова година.

Рак
Запазете чувството на изпълнилите ви положителни емоции. Това е тонът, който трябва да спазвате през последните дни на тази година, за да го продължите в новата.

Лъв
Денят предполага отпускане и съкровени моменти за мечти. Дайте воля на фантазията си и визуализирайте това, което искате да ви се случи.

Дева
Денят ще ви изненада приятно с обаждане на стар приятел. Помислете как може да наваксате изгубеното време и си обещайте скорошна среща с него.

Везни
Денят може да ви завари с хъс за работа. Сега няма как да осъществите идеите си, но може да ги разпишете и да си направите график за действие.

Скорпион
Положителното ви отношение към нещата и хората ще дадат своите плодове. Не се съмнявайте в това. Днес ще получите изкушаващо предложение.

Стрелец
Пътуването назад във времето не носи кой знае какво. Отделете си време за почивка, за да може да се разходите дълго и да се откъснете от меланхолията.

Козирог
Обещайте си… каквото искате. Ако успеете да изпълните поне три неща, ще сте истински герой. Имайте повече вяра в себе си и обстоятелствата ще се променят във ваша полза.

Водолей
Тази събота ще е вълшебна. Очаквайте преживявания, които не сте имали до момента. Не реагирайте, не говорете, само наблюдавайте и се наслаждавайте.

Риби
Денят ще ви предложи новост. Не бъдете прекалено скромни. Имате шанса да станете съществена част от това преживяване.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Официално Националният съвет на БСП изключи бизнесмена Георги Гергов от партията

Националният съвет на БСП официално изключи от партията бизнесмена и лидер на пловдивската организация Георги ...