Дневен хороскоп за 13 септември

В петък ще имате голямо желание събитията да се развият според предварителните ви планове и очаквания. Съдбата ще бъде на ваша страна, особено ако запазите добронамереност и чистота в действията си. Днес дори може да бъдете възнаградени за ваши предишни добри дела. В петък избягвайте хитрости или нечестни действия свързани с пари или с финансови документи. Това щ ебъде неблагоприятен ден за подписване на договорни отношения от финансов характер. Действията или думите на жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец ще ви засегнат емоционално, ще се почувствате обидени или неразбрани. Днес някои от вас ще се ангажират със събития или събиране свързано с човек, който вече е в Отвъдното. Това ще бъе благоприятен ден за работа, в която имате възможност да покажете своите способности, умения, да развиете лични идеи и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате поводи за радост. Днес двуличните действия на мъж трудно ще развалят настроението ви за дълго. В петък ще бъде важно да сте наясно както със собствените си желания и действия, така и с тези на хората около вас. Днес проверявайте внимателно всяка информация, която хората споделят с вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, което не бива да ви прави невнимателни или наивни. Днес са вероятни по-големи разходи или от вас ще се изиска по-голямо внимание при опазване на лични документи, банкови карти или друга важна информация. Ще имате разговори с роднини, които ще споделят важна или интересна за вас информация.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през този ден ще се сблъскате с неприятности и конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място. Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил. Денят ще бъде сложен и непредсказуем за вас, но вие ще имате силата да обрнете събитията в благоприятна за вас посока.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще се ангажирате с планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество. Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните ви отношения.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Средният осигурителен доход за страната за ноември 2019 г. е 1015,82 лева

Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец ноември ...