Дневен хороскоп за 12 юни

ОВЕН

Спънките ще бъдат големи за Овните почти през целия ден. Съвсем незначителна е вероятността да постигнете желаното от вас, но не се отказвайте от по-нататъшна борба. С течение на времето проблемите ще бъдат разрешени и изискват методична работа.

ТЕЛЕЦ

Сряда се явява неприятна за делови действия. Проблемите на мнозина са свързани с конкретни професионални задължения и средата на работа няма да ви помага или облекчава. Слабо се очертават известни възможности в сферата на финансите.

БЛИЗНАЦИ

В сряда вашето честолюбие е силно изразено и ще създаде грижи на някои представители от знака. Сега са застрашени дипломатичните ви способности и не е най-доброто време за провеждане на преговори или друг вид делови ангажименти.

РАК

Голяма част от Рак са силно обезпокоени във връзка с бизнеса или професията и причините са основателни. При други от вас става въпрос за съдебно дело, а личната ви позиция е нестабилна. Мислете логично върху проблемите и не прибързвайте със заключенията.

ЛЪВ

Сряда е неудовлетворителна в много от решенията и делата на мнозина ще се развиват по нежелателен начин. Проблемите имат делова характеристика. Неуспешни ще бъдат и деловите контакти, а някои ще се сблъскат с непреодолими административни трудности. Нещата постепенно ще бъдат решени след намесата на приятели.

 ДЕВА

Девите са преизпълнени с мисловна енергия и трескаво търсят изход от неприятностите и проблемите, които ги обкръжават. Плановете и проектите, които правите, лесно могат да пропаднат. Други действат прекалено самонадеяно и достигат до същия резултат. Не споделяйте проблемите си с хора, от които очаквате помощ.

ВЕЗНИ

Днес трябва да бъдете най-внимателни към здравословното си състояние. Сега то е доста крехко и трябва да се погрижите за него. Деловата сряда активизира мнозина от вас в търсене на нови решения или конкретни действия относно професионални и бизнес ангажименти. Засилено е и творческото начало в работата.

СКОРПИОН

Възможностите на Скорпионите са добри, но това на практика е почти без значение и стои далече от истинските реализации. Мнозина ще прекарат деня в обстановка на обърканост, разминаване на срещи и неосъществени проекти. В сряда не бива да разчитате на късмет в ангажименти в сферата на финансите.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците има много проблеми за решаване и почти всички са неотложни. Вероятността да постигнете задоволителни резултати не е голяма. Все пак действията ви няма да бъдат съвсем лишени от положителен напредък. Трябва да бъдете много внимателни към предложения за бързо и лесно справяне с проблеми.

КОЗИРОГ

Проблематична е сряда за Козирог. Проблемите ви не са малки, а възможностите за действия днес са ограничени. Мнозина от вас допускат едни и същи грешки в периодична последователност. Днес мнозина от вас могат да станат лесна жертва на измама. Внимавайте, не се доверявайте на всеки, бъдете бдителни.

 ВОДОЛЕЙ

Непродуктивен ден е сряда за Водолеите, изпълнен с неприятности и объркани ситуации. От една страна, няма видими препятствия за делови или лични реализации, но от друга – нещата просто не вървят. По различни причини се оказва невъзможно осъществяването на заплануваните контакти. Самите вие може да пропуснете среща.

РИБИ

Днес Рибите могат да се надяват на помощ от страна на близки хора. Въпросите, които трябва да решавате, при повечето от вас са свързани с повече време за достигане до окончателни резултати. За някои денят е успешен за започване на нова работа. Финансовият проблем при вас е остър, но днес не можете да постигнете придобивки

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Кр. Янков и В. Жаблянов с декларация : Оттегляме се от участие в кампанията. Процедурата по избор на председател на БСП

Декларация, Във връзка с насрочения днес дебат от Софийската партийна организация между кандидатите за председател ...