Дневен хороскоп за 08 юни

Събота ще можете да възстановите равновесието си и да постигнете стабилност предимно в емоционален и психологически план.

Ще се опитате да помогнете или да направите нещо добро за мъж от кръга ви близки хора. Мнозина ще преживеят приятна изненада свързана с момиче или с млада жена. Ако имате планове за работа или срещи с жени, събота ще бъде благоприятен ден за подобни ангажименти.

Собственото ви дете може да ви зарадва с нещо или самото то да се чувства щастливо поради някаква причина.

 

Овен

Това е ден, в който да не забравяте, че незаменими хора няма, колкото и да не ви се иска да вярвате. Всеки търси това, от което има нужда и го намира.

Телец

Това е ден, който да прекарате в движение. Дори да имате неотложна работа у дома, поне половината част от деня прекарайте навън.

Близнаци

Това е ден, в който ще получите добра новина. Тя ще се отрази благоприятно на обстановката в дома ви и развитието на отношенията ви с близките.

Рак

Това е ден, който да посветите на почивка. Натоварването от последните дни трябва да бъде компенсирано с релаксиращи дейности. Не правете компромиси с това.

Лъв

Това е ден, в който да смените обстановката. Все пак бъдете внимателни при пътуване и не си позволявайте никакво нарушаване на правилата за движение.

Дева

Тази събота ще ви обземе безгрижие. Ако сте решили, че морето е до колене това е опасно за вас. Бъдете внимателни при тренировки или наторвания.

Везни

Това е ден, който да посветите на красотата и здравето. Подарете си масаж или отпускащи минути в козметични процедури.

Скорпион

Днес може да имате разногласия с партньора ви. Не позволявайте на решими битови въпроси да създадат непреодолима пропаст между вас.

Стрелец

Оправданията са оръжието на слабите. Потърсете ресурсите в себе си и ще видите, че те съвсем не са малко, за да продължите напред.

Козирог

През този няма да може да повлияете на хода на събитията. Вероятно смятате, че това не е добре, но всъщност ви очаква успех.

Водолей

През този ден ще са важни методите, с които действате. Бъдете детайлни и изпълнявайте грижовно всичко, което правите.

Риби

Днес може да преживеете някои неочаквани събития. Ще се учудите колко подготвени сте за подобен развой на нещата. Ще излезете победители от ситуацията.

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Благоевград пристигнаха бюлетините за местния вот на 27 октомври

Бюлетините за изборите на 27 октомври за общински съветници и кметове пристигнаха в Благоевград. Представители ...