„ВРАЖАЛЕЦ“ пристига в Петрич

Една от най-успешните български комедии ще бъде представена в Петрич на 15 май от 19,00 часа в големия салон на НЧ „Братя Миладинове 1914“ – Петрич. Звездният състав на „Вражалец“ Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков- Шайбата, Албена Павлова и Деси Бакърджиева ще завладее публиката пресъздавайки един от най- обичаните комедийни текстове на СТ. Л. Костов.

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го открият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

Следват куп обрати, безумни ситуации и нестихващ смях до финала на спектакъла.

За повече информация и билети на тел.:0878 407 306

About Ива Николова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Благоевград пристигнаха бюлетините за местния вот на 27 октомври

Бюлетините за изборите на 27 октомври за общински съветници и кметове пристигнаха в Благоевград. Представители ...