Акция антидрога в Пиринско, млад мъж от село Коларово е арестуван

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 03.02.2019г. около 12:00 часа в с.Коларово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на жилище, обитавано от Г.Р./28г./ от с.Коларово. При проверката е намерена и иззета около 7,62 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Г.Р. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03.02.2019г. около 19:30 часа в ж.к.“Еленово“ в гр.Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“ с намиращите се в него: Г.А./18г./ от с.Еленово, общ.Благоевград, В.Х./18г./ от гр.Благоевград и двама младежи на 17 години и двамата от гр.Благоевград. В хода на проверката са намерени и иззети: около 2,7 грама канабис, около 0,5 грама опиат и около 2 грама метаамфетамин. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

About Ива Николова

One comment

  1. еНджичопсю

    Смешнициии само на такива сте кадърни с грамче тревица за да отчитате дейност.
    Специялизирана полицейска акция за две три цигарки марихуана…
    Пълна трагедия сте

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

В Благоевград пристигнаха бюлетините за местния вот на 27 октомври

Бюлетините за изборите на 27 октомври за общински съветници и кметове пристигнаха в Благоевград. Представители ...